fbpx

Un oradean de 71 de ani a murit intr-un incendiu

1Incendiu devastator în Oradea. Echipele de intervenţie au fost solicitate la ora 04 a acestei dimineţi.

 

21 Februarie 2013

12:22

Inspectoratul pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â (ISU) Cri┼čana informeaz─â c─â ├«n aceast─â diminea┼ú─â la ora 04:00 prin apel la 112 a fost solicitat ajutorul pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospod─ârie din┬áOradea, de pe strada C├ómpului, num─ârul 17.

├Ämpreun─â cu pompierii la adresa incendiului s-a deplasat ┼či┬áechipajul de terapie intensiv─â mobil─â al SMURD Oradea. Dac─â lupt─âtorii cu focul au ac┼úionat┬ácu dou─â autospeciale de lucru cu ap─â ┼či spum─â, medicii au executat manevrele de resuscitare a unui b─ârbat de 71 de ani, proprietarul gospod─âriei, care ├«n momentul sosirii echipajelor era c─âzut ├«n curte, ├«n stop cardio-respirator. Din nefericire victima nu a mai putut fi salvat─â.

Pagubele incendiului sunt: ┼čura (pe o suprafa┼ú─â de circa 80 metri p─âtra┼úi), 2,7 tone f├ón, trei metri cubi lemne de foc ┼či zece p─âs─âri. Pompierii militari au reu┼čit s─â salveze casa ┼či ad─âpostul de animale din cadrul gospod─âriei, o locuin┼ú─â ├«nvecinat─â, dou─â tone f├ón, cinci p─âs─âri ┼či un c├óine pe care l-au evacuat din acaretul cuprins de fl─âc─âri.