fbpx

Un solist din Brazilia cântă pentru tinerii cu Autism din Bihor

Un gest minunat pentru sufletele minunate ale copiilor și tinerilor cu Autism din județul Bihor. 

 

17 Martie 2023

10:59

În cinstea Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului, pentru copiii și tinerii cu Autism din Bihor un apreciat solist – interpret de muzică din Brazilia vine să cânte în Oradea!

Banto Dos Santos este numele lui și nu întâmplător a acceptat să fie alături de la S.O.S. Autism Bihor. Și în țara lui natală, Brazilia, dar și în Cluj, Banto Dos Santos a lucrat cu copiii cu autism. Așadar cunoaște provocările dar și bucuriile pe care aceste persoane le au.

Un om cu suflet mare vine să contribuie, în felul lui, la buna desfășurare a serii caritabile „Împreună pentru Autism” care va avea loc în sala de evenimente „Solay”, în data de 31 Martie 2023, de la ora 18:00.

Împreună pentru Autism este aproape o marcă, un eveniment cu tradiție, în Oradea, deoarece consecutiv timp de 8 ani de zile, cu excepția perioadei pandemice, a fost organizat de către Asociația Non-Guvernamentală „SOS Autism Bihor”.

Vă invităm și pe voi să participați, să dați curs recomandării noastre, de a fi alături de Banto Dos Santos „Împreună pentru Autism”. Scopul manifestării este strângerea de fonduri menite să susțină activitățile tinerilor și copiilor cu Autism din Centrul de Zi al Asociației „S.O.S. Autism Bihor”.

Dar Banto nu va fi singurul care va bucura și va antrena atmosfera, alături de el vor mai fi și alți susținători, invitați surpriză. Un bilet de participare costă 150 lei și va include bufet suedez, alături de un candy bar, șampanie, vin, apă, suc și cafea.

Așadar o seară de socializare, muzică și dans cu un scop nobil!

Iar dacă credeți că nu puteți participa, însă doriți să contribuiți tacit la binele acestor copii, puteți dona prețul unui bilet sau chiar mai mult, inclusiv 50 de lei dacă atât vă permite buzunarul, în contul Asociației S.O.S. Autism Bihor: IBAN RO55 RNCB 0032 0732 8002 0001. Persoana de contact pentru bilete: Simona Zlibuț 0742. 529. 453.

Mai jos vă redăm câteva imagini cu activitățile pe care tinerii și copiii cu Autism le desfășoară în cadrul centrului de zi și pentru care, în 31 martie a.c., vă invităm să le fiți alături.

Ioana Mădălina Ștefănică