fbpx

Uniți pentru Mihai, meci de fotbal în care vor juca fotbaliști cu renume internațional!

26 mai, iuliu bodola, stadion oradeaUn eveniment fotbalistic inedit va avea loc în luna Mai, pe stadionul „Iuliu Bodola”. 

 

18 Ianuarie 2018

09:30

Asociația pentru Cultură și Sport „George Ogăraru” va organiza în data de 26 Mai 2018, în Oradea, un triunghiular caritabil. Stadionul „Iuliu Bodola” va găzdui evenimentul inedit pentru iubitorii fotbalului și nu numai, cu participarea a trei echipe. Întreaga acțiune este dedicată lui Mihai Neșu.

Acțiunea, cu scop caritabil, va fi urmată de o gală cu același caracter, după încheierea meciurilor. Organizatorii anunță faptul că cei prezenți vor avea la dispoziție tricouri și eșarfe în culorile tricolorului, fiind în ton cu anul Centenarului. Pentru diferite informații despre desfășurare și despre bilete, doritorii sunt rugați să contacteze pagina de Facebook a acțiunii, „Uniți pentru Mihai”.

Echipa ce va reprezenta „Naționala României” va fi compusă din nume grele din fotbalul Românesc, precum Hagi, Gigă Popescu, Adrian Mutu, selecționerul actualei Naționale, Cosmin Contra, Lucian Sânmărtean și mulți alții.

A doua echipă este cea intitulată „UEFAntasticii Steaua”, și reunește jucători precum fostul căpitan al echipei din Ghencea, Mirel Rădoi, George Ogăraru, Florin Lovin, Petre Marin, Gabriel Boștină și alții.

A treia echipă îi adună pe prietenii lui Mihai Neșu. Cel mai cunoscut nume aflat în această echipă este belgianul Dries Mertenes, component al echipei Napoli și fost coleg de echipă a lui Mihai Neșu la Utrecht. Claudiu Keșeru, Cosmin Vâtcă, George Pușcaș și Ovidiu Hoban vor face parte din aceeași echipă, dar și alți jucători.

Triunghiularul va avea loc în data de 26 Mai, 2018 pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, începând cu ora 17:00.

Sergiu Vicaș