fbpx

Urgentă nevoie de sânge pentru un orădean aflat în stare gravă în Cluj Napoca

Zsolti LorinczPrieteni Evenimente Oradea din toate zările, uniți-vă! 

 

28 Septembrie 2015

18:00

Miercurea ce a trecut, 23 Septembrie 2015, Zsolti Lorincz, de 30 de ani, muncea liniștit într-o vulcanizare, unde era angajat.

Totul a decurs normal până când un cauciuc i-a explodat în față. Din cauza stării grave, Joi, 24 Septembrie, el a fost transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj – Napoca, unde a fost internat din cursul nopții respective.

Vineri, 25 Septembrie 2015, a fost supus unei prime operații chirurgicale de către profesorul doctor Ștefan Florian, însă îl mai așteaptă și alte intervenții.

Zsolti se află acum în comă indusă și are MARE nevoie de sânge. Din acest motiv, indiferent de grupa sanguină pe care o aveți, vă rugăm să mergeți să donați sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Oradea, cu mențiunea „pentru Lorincz Janos Zsolt”.

Prietenul nostru se află într-un moment în care gestul vostru, acela de a dona, și gândurile bune trimise de voi pot face minuni.

Vă rugăm să dați curs cererii noastre de donare, cu atât mai mult cu cât orice grupă de sânge este acceptată, dar și să distribuiți acest articol pe paginile voastre de Facebook/Twitter sau Google+.

În numele familiei, dar și al lui Zsolti, vă mulțumim. Sunteți absolut extraordinari! Ghidul donatorului de sânge îl regăsiți dând click AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Zsolti Lorincz