fbpx

Vineri: Crișul oferă clienților 40 de super premii aniversare!

okDSC_2077Sărbătoare mare în Crișul! 

 

25 Aprilie 2016

11:14

Anul acesta, Crișul celebrează împlinirea a 37 de ani de activitate. Luna lui Prier a organizat în centrul comercial mai multe evenimente speciale, dedicate cu precădere modei, iar cel mai mare este anunțat pentru Vineri, 29 Aprilie 2016.

În această zi, de la ora 18:00, are loc marea extragere a celor 40 premii aniversare. Crișul oferă 3 mari premii, în vouchere, pentru achiziționarea a trei ținute (una pentru femei, una pentru bărbați și una pentru copii) de Paște, din magazinele găzduite. În alegerea hainelor, câștigătorii vor fi consiliați de stilistul Marius Molan.

Dar cele mai multe surprize, 37 la număr, vor fi acordate orădenilor care de asemenea au făcut cumpărături din Crișul. De fapt, și voi puteți fi înscriși în mare tombolă care vă poate ajuta să câștigați unul din cele 40 de premii.

Toți cumpărătorii, care în perioada 01 – 29 Aprilie 2016 achiziționează produse de minim 50 de lei, primesc un talon care se completează și se depune la Info Point Crișul, talon care îi înscrie în concursul cu premii.

Din Crișul te îmbraci bine de 37 de ani! La mulți ani Crișul, la multe premii aniversare clienților!

 

Ioana Mădălina Ștefănică