fbpx

Weekend dedicat copiilor la Teatrul Regina Maria

vrajitorul din oz 2Vrăjitorul din Oz îi aşteaptă pe toţi prichindeii în acest weekend la Teatrul Regina Maria.

 

Pentru prima dată în acest an piesa de teatru dedicată copiilor, Vrajitorul din Oz, se joacă Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, de la orele 11:00 în Sala Mare a teatrului orădean.

Scris la începutul secolului al XX-lea, mai precis în 1900, de Frank Baum, « Vrăjitorul din Oz » a devenit cu timpul o poveste nemuritoare care prezintă peripeţiile lui Dorothy, o fetiţă din Kansas, aruncată de o tornadă pe meleaguri necunoscute, alături de un întreg alai de personaje – Omul de Paie, Omul de Tinichea, Leul şi Toto, căţeluşul. Călătoria personajelor spre Oraşul de Smarald a fascinat multe generaţii de copii şi continuă să încânte şi astăzi, invitând, în ultimă instanţă la cunoaşterea sinelui, a comorilor pe care le purtăm în noi.

Preţul unui bilet este de 8 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Biletele se pot achiziționa atât online, de pe site-ul www.biletmaster.ro cât și de la Agenția Teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 12-18 și în weekend, între orele 10-13, dar și cu o oră înainte de spectacol.