fbpx

Workshop 2 – Un pas spre viitor pentru tinerii orădeni

workshop2Tinerii sunt așteptați la cel de al doilea seminar dedicat dezvoltării personale și profesionale.

 

22 Iunie 2015

11:49

În data de 30 Iunie 2015, de la orele 17:30, are loc a doua ediție a workshop-ului „Un pas spre viitor”. Atelierul este dedicat tinerilor de liceu, care își doresc să își costruiască viitorul bazându-se pe o bună cunoaștere de sine, a valorilor, calităților, obiectivelor și nevoilor lor.

Este foarte important ca liceenii să înceapă de pe acum să își descopere atuurile, să conștientizeze că orice punct slab este șansa de a fi mai bun. O carieră de succes se bazează pe o bună cunoaștere a ta. Atunci când te cunoști pe tine știi ce vrei, spre ce să te îndrepți, devii conștient de puterea pe care o ai și mergi înainte fără a te baza pe ajutorul din exterior. Mai mult, astfel înveți să fii original, să faci, să dezvolți și să contribui activ la creșterea comunității în care trăiești.

au declarat organizatorii, Fundația Culturală de pe lângă Biblioteca „Gheorghe Șincai” și Centrul pentru Tineri și Comunitate Oradea.

Participarea este gratuită, activitățile desfășurându-se la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Oradea.

În cadrul primei întâlniri au dat curs invitației elevi cu vârste cuprinse între 16 – 18 ani reușind să colaboreze și să învețe ce este acceptarea, încrederea și cât de important este să îi tratăm pe ceilalți ca și pe noi înșine.

Mai jos regăsiți câteva testimoniale oferite de participanți, iar cei care doresc să se înscrie o pot face prin email: ctcoradea@gmail.com sau telefonic apelând 0770. 11. 55. 85.

De notat că întâlnirile se adresează și orădenilor interesați să fie mai buni, dornici să își construiască o viață mai bună decât cea pe care o au în prezent.

Bogdan Balota

Bogdan Balota

Pentru mine, workshopul „Un pas spre viitor” a fost o oportunitate foarte bună de a mă cunoaște, de a-mi afla calitățile și defectele și de a interacționa într-un mod mai puțin formal cu tineri interesați de a schimba ceva. Am învățat că trebuie să mă gândesc de două ori înainte să spun ceva pentru că tot ce văd în altcineva există și în mine. Am învățat să fiu mai tolerant și să înțeleg mai bine unele stări negative ale altor persoane. Am învățat că lucrurile pe care le considerăm banale sunt de fapt minunate și ar trebui să prețuim mult mai mult „nimicurile” vieții. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera în care s-a desfășurat activitatea și modul în care am fost încurajați să dezbatem, să vorbim. Să ne folsim vocile. „Fii conștient de ceea ce vrei! Să ai curajul să refuzi și să alegi ceea ce crezi că te reprezintă.”

 

Georgiana Sabău

Georgiana Sabău

 

Am rămas cu o părere foarte bună despre ziua de 16 Iunie, a ieșit foarte frumos, am rămas plăcut impresionată și abia aștept să ne mai întâlnim!

 

 

 

Cătălin Marian

Cătălin Marian

Părerea e că a fost foarte util workshopul, mi-a plăcut foarte mult deoarece mi-a deschis într-un fel ochii și m-a învățat să văd binele din oameni. De asemenea, mi-a arătat cât de important e să te cunoști pe sine. Abia aștept și următoarele sesiuni

 

 

Ioana Mădălina Ștefănică