fbpx

Workshop cu Dima Vutcariov, cel mai apreciat videograf din Balcani, în Oradea 2019!

Dima Vutcariov Dacă vrei să înveți de la cei mai buni, acum e șansa ta! Nu o rata!

 

20 Februarie 2019

19:56

Activezi în domeniul videografiei și îți place la nebunie să fii alături de miri în ziua cea mare? Îți plac schimbările și provocările, dar ar fi fantastic să ai oameni de la care să poți învăța?

Indiferent de nivelul în care te afli, acum ai șansa de a învăța cum să filmezi o nuntă într-un mod cu totul special, dar mai ales profesionist de la Dima Vutcariov, cel mai apreciat videograf din Balcani.

Desemnat videograful anului în 2017 și 2018 de câtre site-ul fotografi-cameramani.ro, portofoliul lui a fost apeciat de videografi din mai multe țări. Fapt confirmat și de concursul organizat de weva.pro, unde a fost desemnat videograful anului, secțiunea Weva Balcan Award.

Și, mai mult decât atât, totul se întâmplă aici, în România, mai cu seamă în Oradea! Dima vine cu șansa de a participa la un atelier în care îți va vorbi și prezenta tehnici de filmare, structura filmului de nuntă, The WOW effect – adică cum să fii diferit, de unde și cum să te inspiri, și neaparat despre cele 5 întrebări esențiale pe care să le adresezi viitorilor miri, cum ne folosim de lumină, munca în echipă, platformele de promovare a filmelor de nuntă, totul încununat de exemple elocvente.

Dima vine la Oradea să împărtășească tot ceea ce știe și face în materie de videografie de nuntă, cum a schimbat „macazul” când a simțit că lucrurile pot fi făcute și altfel decât face toată lumea. Deschis, onest și sincer, Dima nu are secrete sau lucruri care nu le va spune. 

După cum spuneam, workshop-ul are loc în Oradea, în perioada 30 – 31 Martie 2019, în limita locurilor disponibile (10 la număr). Costul de participare este de 250 Euro, iar pentru înscrieri și detalii apreciatul videograf orădean Darius Cornean este persoana cu care vă recomandăm să luați contact.

Pe Darius îl puteți contacta telefonic apelând 0723 910 971 sau pe Facebook AICI. În schimb despre Dima puteți descoperi mai multe AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică