fbpx

Workshop videografie de nuntă cu Darius Cornean – Martie 2020

saursa: dariuscornean.ro

Profesioniștii te invită să te dezvolți, să înveți, să fii mai bun!

 

11 Martie 2020

10:00

Știm că știți deja că Evenimente Oradea apreciază și promovează oamenii de calitate, profesioniști în domeniile lor de activitate, de la care întotdeauna ai ceva bun de învățat.

Acum ne bucurăm că al nostru prieten bun, Darius Cornean, unul dintre apreciații videografi din Bihor și din România, organizează un nou workshop dedicat videografiei de nuntă.

Atelierul se va ține în Oradea, în perioada 27 – 28 Martie 2020, și te va răsplăti atât cu informații teoretice dar și cu aplicații practice. Darius îți va împărtăși tehnici de filmare, cum să fii creativ în editare, montarea întregii înregistrări, dar și cum să îți faci propriul marketing pentru a ajunge la un număr cât mai mare de persoane.

Pentru a te bucura de know how-ul lui Darius ai de achitat 1.000 de lei, iar în finalul workshop-ului vei primi și o diplomă de participare!

Important: înscrie-te acum şi bucură-te de reducerea “early bird”. Alege să plăteşti 900 lei în loc de 1.000!

Detalii mai multe poți obține apelând 0741. 666. 516 iar online te poți înscrie AICI. Descoperă portofoliul videografiilor de nuntă semnat Darius Cornean dând click AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică