fbpx

1500 de posturi și 30 de angajatori, la Târgul de Cariere – Martie 2017!

18 martie, 2017, oradea, lotus centerProgram de sâmbătă pentru cei care își doresc un job. 

 

15 Martie 2017

11:10

Orădenii, cu sau fără experiență profesională, sunt invitați Sâmbătă, 18 Martie 2017, între orele 10:00 – 19:00, în Lotus Center, la o nouă ediție a Târgului de Cariere.

Din câte transmit organizatorii, aproximativ 30 de companii și organizații vor fi prezente și anunță disponibilitatea a peste 1500 de posturi. În plus, veți putea participa la sesiuni de consiliere personală, ateliere, competiții și un stand de demisii.

Companiile pregătesc mini-interviuri pentru candidați, vom avea concursuri și treasure hunt, dar aducem și Standul de Demisii, locul unde participanții decid dacă locul de muncă actual e cel potrivit pentru ei și unde primesc consiliere profesională

Iată câteva dintre firmele participante: Bosch Rexroth, Celestica, Eberspächer, Inteva Products, Plexus, KFC, Kuka Systems, Adecco, RCS & RDS, Sykes, McDonald’s, Bosch Service Solutions, Cerved Credit Collection Spa, Comau, Conduent, H. Essers, Penny Market, Profi, Valiant TMS, Faist Light Metals, Cutting-Edge Research (CER), Corporative Consulting. 

Cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la Treasure Hunt pot obține cărți de dezvoltare personală și profesională.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *