fbpx

Ajutati Asociatia AMIA. Astazi colecta de donatii in Era Park

donatii AMIAAst─âzi e o nou─â zi de sprijinire a Asocia╚Ťiei AMIA suflet de copil.

05 Octombrie 2013

08:26

Persoanele care doresc s─â ajute copiii abandona╚Ťi, o pot face ast─âzi, 05 Octombrie 2013, ├«n Era Shopping Park. La intrarea principal─â ├«ntre orele 11:00 – 18:00 va fi un stand al Asocia╚Ťiei Amia Suflet de Copil.

Ei v─â asteapt─â cu o nou─â colect─â pentru copii abandona╚Ťi ├«n spitale ╚Öi centrele de plasament avute ├«n grij─â. Pute╚Ťi contribui cu orice fel de dona╚Ťie, ├«n afar─â de haine (deocamdat─â) pentru c─â nu au unde s─â le depoziteze, ca urmare a ultimei campanii, cea de str├óngere de haine pentru copiii de ╚Öcoal─â, care a avut un r─âsunet at├ót de mare ├«nc├ót nu mai au unde s─â pun─â hainele.

Dona╚Ťiile pot consta ├«n: rechizite ╚Öi haine doar┬áde adolescent, aparat de aerosoli, role de hartie, CIF crem─â, s─âpun lichid, hartie igienic─â, jocuri educative, juc─ârii, puzzle-uri, creioane de colorat, c─âr╚Ťi cu activit─â╚Ťi, c─âr╚Ťi de pove╚Öti, jocuri de asamblat; produse de igien─â corporal─â ╚Öi dentar─â: gel de corp ╚Öi cap pentru bebe, gel de du╚Ö, ╚Öampon pentru copiii mai mari, s─âpun, perii de din╚Ťi ╚Öi past─â pentru copii; ├«nc─âl╚Ť─âminte ├«n stare bun─â, ├«n special nr. 30 – 40 (pentru copiii mai mari din centre), scutece num─ârul: 3, 4 ,5; ╚Öerve╚Ťele umede; alimente ambalate, greu perisabile, care pot fi date ca gustare copiilor.

VĂ MULȚUMIM PENTRU SPRIJINUL OFERIT DE FIECARE DATĂ!

Călin Marincaș