fbpx

Alexandru Popescu, in drum spre Bruxelles, ajunge la Oradea. VIDEO

romanii nu vor gaze de sistRomânii merg pe jos, precum în vremurile trecute, până la Bruxelles doar pentru a opri exploatarea gazelor de șist. 

 

13 Septembrie 2014

11:50

În ziua de 30 August 2014, ploieșteanul Alexandru Popescu, martor al evenimentelor nefericite de la Pungești, a luat decizia de a începe, mergând pe jos, un marș de protest care să aibă finish-ul la Bruxelles.

Scopul? El dorește să ajungă la Parlamentul European chiar de 01 Decembrie 2014, și atunci, de Ziua Națională a României, să citească tuturor europarlamentarilor mesajul poporului român care se opune vehement mineritului cu cianură și exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică. El vrea să îi facă conștienți și pe ceilalți europeni de nocivitatea acestor exploatări.

De ce vă facem cunoscut acest fapt? Deoarece mâine, 14 Septembrie 2014, el ajunge la Oradea. Mai mult, Luni, 15 Septembrie 2014, de la orele 10:00, a stabilit o întâlnire, atât cu mass media locală cât și cu acei orădeni care îi sprijină cauza, în Bookafe, Nicolae Jiga – 25. Mai multe detalii despre traseul lui Alexandru AICI.

 

Ciprian Costa