fbpx

Anca Caus canta iar Gica Hagi joaca pentru sanatatea lui Kevin Ficut

DSC_6661„Uniți împotriva cancerului infantil”, eveniment caritabil ce-l are ca invitat special pe Gheorghe Hagi.

 

12 August 2013

17:09

Înaintea evenimentului caritabil de miercuri, de la ora 16.30, de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, la care invitat special este Gheorghe Hagi, conducerea clubului FC Bihor a organizat luni, la sediul clubului, o conferință de presă prin care au fost prezentate ultimele detalii referitoare la evenimentul intitulat „Uniți împotriva cancerului infantil”

Au fost prezenți: Șerban Morcan – președintele clubului, Emerich Jenei – antrenorul echipei de old boys „Generația de aur”, Zsolt Muzsnay – antrenorul echipei de old boys FC Bihor, și jucătorii echipei de old boys de la FC Bihor Sorin Pop și Lucian Ciocan.

Astfel, a fost reamintită acțiunea, care va cuprinde trei jocuri demonstrative, în care punctul de atracție îl va reprezenta jocul de old boys dintre echipele FC Bihor și „Generația de aur”.

Pe lângă acest joc, care va avea două reprize de câte 30 de minute, vor mai avea loc și meciurile dintre echipa staff-ului clubului FC Bihor și echipa presei, respectiv partida dintre echipa de seniori a FC Bihor și echipa suporterilor, ambele întâlniri urmând a avea două reprize de câte 15 minute.

Înainte de jocuri și în pauzele lor vor avea loc și diferite momente muzicale, în care interpreți vor fi tineri soliști proveniți de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, conduși de profesoara Dana Oprescu, iar în pauza meciului de old boys va cânta Anca Căuș, alias Shakira de România.

Jucătorii au luat foarte în serios jocul de miercuri. Pe lângă cele trei meciuri demonstrative, vor mai fi și momente artistice, cu interpreți de muzică ușoară, iar în pauza meciului de old boys va intra pe teren și orădeanca Anca Căuș, Shakira de România. În ceea ce privește invitațiile pentru intrarea pe stadion, am suplimentat cu 5000 numărul acestora

a declarat  președintele  clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Invitațiile pentru spectatori pot fi achiziționate în continuare de la sediul clubului FC Bihor, Luni și Marți, între orele 09 – 16, precum și de la casele de bilete ale Stadionului Municipal „Iuliu Bodola”, marți, între orele 9-14 și miercuri, în ziua evenimentului, cu începere de la ora 13:00.

Pentru a intra în posesia unei invitații trebuie donați minim 5 lei pentru cazul Kevin Ficuț, copilul de 8 ani, din Aleșd, diagnosticat în 2011 cu leucemie, pentru care are loc acest eveniment.

Printre jucătorii echipei naționale care vor participa la meciul de old-boys se vor număra: Petru Țurcaș, Constantin Varga, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Cristian Dancea, Ioan Ovidiu Sabău, Iosif Rotariu, Gheorghe Hagi, Paul Codrea, Marcel Băban, Alin Stoica și Ilie Rotariu.

Aș vrea să le mulțumesc acestor  jucători extraordinari care au dus fotbalul românesc acolo unde a fost cândva și unde tindem să mai ajungem, dar nu știm dacă vom și reuși, că au acceptat ca să vină să ajute un copil care este bolnav și ca să strângă în stadionul nostru oameni cât mai mulți care să dăruiască acestui copil sănătate, până la urmă

a declarat reputatul antrenor Emerich Jenei.

Din echipa de old boys a FC Bihorului, care va fi condusă de pe bancă de Zsolt Muzsny și Alexandru Gergely, vor face parte printre alți: Kulcsar Sandor, Ovidiu Lazăr, Lucian Ciocan, Sorin Pop, Ioan Papp Deac, Sorin Cigan, Viorel Domocoş, Alexandru Boc, Cosmin Bodea, Stelian Farcău, Florin Fărcaş, Lucian Ulici, Claudiu Mutu, Alexandru Kiss, Cornel Georgescu şi Ştefan Erdei.

Felicit organizarea acestei acțiuni, care va fi finalizată miercuri. Nu știu dacă a mai fost la Oradea o acțiune de genul acesta în care foștii fotbaliști într-adevăr să se strângă și să joace împreună împotriva unor tricolori care au adus atâtea și atâtea bucurii și în plus cu acest joc putem ajuta per acest copil care suferă de această boală. Nu pot decât să mă bucur și să mă aliniez și eu la această acțiune. Sper ca spectacolul fotbalistic să primeze și eu sper ca echipa noastră, a Bihorului să câștige. Sunt convins că ne vom prezenta cel puțin la același nivel cu partenerii noștri de întrecere

a declarat Zsolt Muzsnay.

Eu am intrat în cantonament de săptămâna trecută așa că sperăm ca jocul de miercuri să fie reușit. Sperăm ca publicul orădean să participe în număr cât mai mare la acest eveniment, ca să putem ajuta acest copil să ducă o viață normală și să ne reîntâlnim cu foști colegi, cu care am evoluat atâta timp pe acest stadion din Oradea, unde s-au reușit destule rezultate bune. Sunt emoții din toate punctele de vedere, fiindcă ne vedem cu mulți jucători cu care nu ne-am mai văzut de multă vreme, iar cu Hagi ce să mai vorbim, fiindcă nu întotdeauna reușești să joci împotriva lui

a spus, la rândul său, Lucian Ciocan.

Țin să felicit din nou conducerea locală și a clubului pentru organizarea evenimentului. Păcat că ne adunăm într-un asemenea moment, pentru că boala copilului e regretabilă, dar mă bucur foarte mult că reușim să ne întâlnim chiar și în cadrul acesta după atâția ani împreună și într-o companie selectă. Nu ți-se oferă ocazia de multe ori să poți să joci împotriva lui Hagi și a celorlalți jucători importanți din „Generația de aur”. Noi sperăm să ne ridicăm la nivelul lor, facem eforturi în acest sens. N e pregătim pentru asta, sigur nu o să ne facem de râs cum nu ne-am făcut nici pe vremea când eram jucători activi

a declarat și Sorin Pop.

În ceea ce privește jocul care va deschide evenimentul, cel dintre echipele staff-ului clubului FC Bihor și echipa presei, din formația staff-ului vor face parte jucători precum: Gheorghe Ghiț, Călin Cheregi, Alin Iova, Szilagy Desideriu, Gheorghe Silaghi, Șerban Morcan, Dumitru Voloșeniuc, Ovidiu Mureșan, Daniel Negrean, Ovidiu Clonda și Cristian Nica.

Echipa presei care-l va avea ca director tehnic pe Emerich Jenei și antrenor pe Szanto Sandor, va fi alcătuită din fotbaliști precum: Szanto Zoltan, Peti Boros, Nicolae Mihalcea, Horia Buz, Teo Biriș, Ionel Goina, Costel Demian, Lucian Popa, Dan Olteanu și Vlad Olteanu.

Prezentatori și crainici ai stadionului vor fi Florin Mihalca și Victor Mihalcea.

După meciul de old boys, seara va avea loc un dineu oficial, la Restaurantul Hotelului Continental, unde „oameni importanți și oameni de afaceri vor licita tricourile cu care s-a jucat, iar și aceste fonduri vor fi donate pentru Kevin Ficuț”, după cum a  mai declarat președintele clubului orădean, Șerban Morcan.

 

Florin Mihalca