fbpx

„Artă în Modă/Modă în artă” – o seară minunată pentru iubitorii de frumos

O serată minunată pentru iubitorii de frumos.

 

05 Iulie 2017

09:39

V-ați întrebat vreodată care sunt principalele arte contemporane? E simplu: muzica, opera și moda! Cele trei reprezintă nu numai arta contemporană, dar și rețeta pentru o seară perfectă! Atenție! A se consuma cu grijă, deoarece provoacă dependență!

Dacă sunteți îndrăgostit de frumosul artei, atunci Sala „Florica Ungur” este locul unde trebuie să vă aflați Vineri, 14 Iulie 2017, în compania unor oameni speciali care ne-au pregătit câteva momente deosebite pentru ochiul critic și sufletul sensibil al fiecăruia dintre noi.

Pianistul orădean Thurzo Zoltan ne va încânta auzul cu recitalul „Artă în Modă/Modă în Artă”, timp în care ne vom putea delecta și cu prezentare de modă, cu proiectare, cu efecte de show acompaniate de recitalul de operă și pian. Repertoriul propus spre audiție va cuprinde muzică clasică și melodii cunoscute din coloanele sonore ale unor filme celebre.

Cu această ocazie, designera Beata – Greta Szatmari va debuta cu mai multe colecții unice de rochii de seară sub marca „Beatitude”.

Un alt moment deosebit al serii ne va fi oferit de invitatul-special: tenorul Florin Mircea Ganea, care va interpreta câteva piese de operă și canțonete.

Intrarea este liberă, este necesar doar să solicitați o invitație cu titlu gratuit la numerele de telefon 0742. 901. 902 (Erika), respectiv 0741. 505. 174 (Beata). Rezervați-vă locurile din timp, acestea fiind limitate.

 

Diana Maria Danciu