fbpx

Astă seară: interviu LIVE, despre design și frumos, cu lectorul Olimpia Urdea

foto: Facebook

Un om tare frumos, talentat și deschis spre nou, spre dezvoltare și perfecționare.

 

03 Noiembrie 2020

08:38

Pentru astă seară vă rugăm să nu vă faceți program deoarece dorim să vă recomandăm urmărirea unei transmisii live pe Facebook.

Asociația D’art Oradea, dedicată promovării tinerilor talentați și bunului gust, deschide seria interviurilor cu Olimpia Urdea, lector universitar doctor, al Facultății de Arte, Departamentul de Arte Vizuale. Un profesor tare îndrăgit, care își susține studenții și îi încurajează în a-și împlini visurile, citiți mai multe aici și aici.

Așadar, vă oferim invitația de a vă întâlni cu un om prețios pe care Oradea îl are. Noi am avut bucuria de a o cunoaște pe Olimpia Urdea și vă putem spune că este un om minunat, de o modestie rară, cum nu vezi foarte des mai ales printre cadrele universitare.

În plus, are foarte mult talent și experiență în ceea ce înseamnă design vestimentar. Vorbim de un om de la care ai ce învăța. Până la sesiunea live, puteți să îi accesați site-ul personal aici.

Interviul virtual va fi transmis în direct astăzi, 03 Noiembrie 2020, începând cu ora 20:00, pe (click) Facebook Asociația D’art.

 

Ioana Mădălina Ștefănică