fbpx

Astazi incepe trofeul „Damaco” la tenis de camp

tenis minge rachetaCompetiție importantă în urbea Crișului Repede.

 

19 Iulie 2014

08:34

Arena Sportivă „Voința” găzduiește începând de azi, 19 Iulie 2014, întrecerile celei de-a douăsprezecea ediții a trofeului „Damaco”, la tenis de câmp.

Organizat de Clubul Sportiv „Voința”, în colaborare cu Primăria Oradea, având ca partener oficial grupul de firme Damaco, turneul este din acest an de categoria I, fiind avansat în „rang” de Federația Română de Tenis. Învingătorul fiecărei categorii va obține, pe lângă premii, și 500 de puncte în clasamentul național. Ocupantul locului II va primi 300 de puncte, iar concurentul situat pe poziția a treia va fi recompensat cu 150 de puncte.

Programată în perioada 19 – 25 Iulie 2014, competiția este rezervată categoriilor de vârstă de 10, 12 și 14 ani, atât la băieți cât și la fete, iar categoria 14 ani va avea și proba de dublu.

Bugetul turneului este de 6.000 de lei, dintre care 4.000 reprezintă fondul de premiere. Arbitrul competiției este timișoreanul Gheorghe Șchipor, iar director de turneu Ioan Temian.

Înscriși sunt aproximativ 60 de sportivi de la mai multe cluburi din țară. Din Bihor participă tenismeni din Oradea, Ștei și Salonta. Reședința de județ este reprezentată de sportivii cluburilor „Voința”, „Sănătatea” și „Speranța”.

Printre participanți se regăsește și un grup de jucători proveniți din Oman, dar care sunt antrenați de doi tehnicieni români, unul fiind orădeanul Horia Matei.

La final, pe lângă obișnuitele premii oferite de sponsori, va fi răsplătit și cel mai bun jucător al turneului cu un telefon de ultimă generație.

 

Ciprian Costa