fbpx

Astazi meci de baschet la Arena „Antonio Alexe”

oradea chiajnaO primă întrecere de baschet masculin la Oradea în acest sezon nou.

 

21 Septembrie 2013

13:45

Cristian Achim este încrezător în perspectiva noului sezon competițional care va debuta astăzi, 21 Septembrie 2013.  Antrenorul își exprimă încrederea în pofida faptului că în perioada de pregătire din această vară nu a putut conta pe toți jucătorii, 3 dintre componenții de bază lipsind fiind convocați de Lotul Național, Bogdan Țibîrnă, Titus Nicoară și Daniel Popescu, iar alți câțiva au fost accidentați.

 

În ceea ce privește jocul oficial cu Concordia din Cupa României, Achim spune că nu cunoaște foarte bine adversarul, fiind o echipă nou promovată în Liga Națională, dar și o echipă care a investit în jucători noi. Cu toate acestea speră să obțină calificarea în turul următor al Cupei României încă din manșa întâi.

 

Antrenorul își propune să obțină victoria în fiecare meci, iar obiectivul sezonului în Campionatul Național este accederea la locurile I – IV, iar în Cupa României și Europene un parcurs cât mai lung.

 

Așadar astăzi, 21 Septembrie a.c., de la orele 19:00 CSM Oradea te așteaptă să o susții îmbrăcat în ROȘU la Arena „Antonio Alexe”. Hai CSM!

 

Florin Miron