fbpx

Baraca, comedia savuroasă, în premieră națională, a Teatrului Regina Maria!

oradea 2017, evenimente oradeaHaideți la teatru, o nouă piesă se joacă! 

 

07 Martie 2017

08:53

În această Sâmbătă, 11 Martie 2017, cu începere de la orele 19:00, suntem invitați la o comedie savuroasă la Sala ArcadiaBaraca de Aiat Fayez, în regia regia lui Tudor Lucanu.

Un spectacol care îmbină ironia (sorții!) cu umorul, scoțând la iveală probleme precum compromisurile politicienilor și duplicitatea marilor piețe și a furnizorilor lor. Aceste teme, împreună cu modul în care sunt puse în scenă și cu tehnicile utilizate, situează piesa într-un ușor realism magic specific literaturii latino – americane.

Este povestea lui Mic și Mare, doi oameni care duc o viață aparent liniștită, monotonă, în care nimic nu pare să se întâmple. Însă totul este, așa cum spuneam, numai aparent, deoarece în spatele acestei „măști” stă o fabrică de construit bombe în oale de gătit sub presiune. Cei doi intră în contact cu diverși indivizi dubioși care încearcă să profite de pe urma lor. În cele din urmă, afacerea lor se transformă într-un imperiu financiar, iar ironia ajunge la paroxism în momentul în care cei doi vând măști de gaz (afacere paravan) ministerului Sănătății.

Dacă am reușit să vă stârnim interesul cât de cât, să știți că biletele se pot procura de la agenția de bilete a Teatrului Regina Maria, telefon 0259. 440. 742. Vizionare plăcută!

 

Diana Maria Danciu