fbpx

CadOUri pentru ciocnit și ouă de gâscă dantelate, surprizele Era Park de Paște!

oradea 2017, evenimente oradeaCu era fiecare sărbătoare e frumoasă! 

 

07 Aprilie 2017

21:06

Era Park a dat astăzi, 07 Aprilie 2017, până 14 Aprilie a..c, startul campaniei „CadOUri pentru ciocnit” care vine să îți aducă 1.450 de premii pe loc, mai cu seamă seturi de pahare, carafe și platouri de prăjituri numai bune pentru masa de Paște și nu numai.

Toți cei care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal au șansa să câștige pe loc unul dintre cele 1.450 de premii puse la dispoziție. 

informează centrul comercial.

Odată ce ați achiziționat produse de minim 200 de lei pe un bon fiscal, mergeți atunci, în aceeași zi, cu bonul la Info Point, de lângă Galeria Carrefour, și, prin extragerea unui ou, veți câștiga instant unul dintre premiile amintite mai sus.

În plus, cei mici sunt invitați Duminică, 09 Aprilie 2017, de la ora 17:00, la specialul atelier de pictat ouă de gâscă dantelate

Prichindeii vor putea duce acasă ouăle și să le folosească ca și decorațiuni de Paște. Micuții vor fi îndemnați să își pună la lucru imaginația alături de Bombonera, Iepuraș și Sofia Întâi, iar distracția va fi la ea acasă!

Cadouri și evenimente frumoase cu intrarea liberă numai în Era Park! Sărbători fericite!

 

Ioana Mădălina Ștefănică