fbpx

Circul Grande Colosseum în parcarea Oradea Shopping City

circA venit circul în oraș, haideți și voi! 

 

28 August 2015

18:00

Cel mai mare circ din România – Circul Grande Colosseum – poposește în intervalul 29 August – 13 Septembrie 2015 în parcarea Oradea Shopping City.

Primul spectacol are loc Sâmbătă, 29 August 2015, de la ora 19:00, când prețul unui bilet de intrare este doar 15 lei.

Ulterior, zilele de reprezentații sunt:

  • Luni – Vineri: de la ora 19:00
  • Sâmbătă – Duminică: de la ora 16:00 și de la ora 19:00

Durata unui show este de 2 ore, iar intrarea va costa 25 de lei/persoană. În pauza spectacolelor publicul va putea admira dar și fotografia (#selfie) gratuit elefanții, cangurul, cămilele, șerpii sau aligatorul.

Mai mult, marțea și joia, de la 14:00, sunt oferite spectacole gratuite de magie și dans pe scena de lângă intrarea Cortina Cinema Digiplex (la etaj – intrarea III).

Circul vine cu reptile uriașe (anaconda, boa, cobra imperială, pitoni, aligatori, tarantule) dar și cu pisicuțe, căței, ponei, canguri, cămile, elefanți, dromaderi. Din program nu lipsesc momentele de echilibristică în mâini pe motocicletă, pirații ori acrobații de la 12 metri.

Publicul va fi animat de cel mai renumit clovn din România, Armando, și de cei mai tineri artiști de circ – clovnul Davidov, în vârstă de 10 ani, și Albert de doar 5 ani.

Dresori și artiști de renume internațional cum sunt Adriana Folco, Amedeo Folco, Robert Lagroni, Casandra va așteaptă să îi cunoașteți!

Biletele se pot cumpăra de la fața locului, pentru detalii și rezervări apelați 0744. 407. 366.

 

Ciprian Costa