fbpx

Cluj Arena, locul de desfășurare a meciului România – Danemarca 2017!

sursa: Facebook

Informații generale despre România – Danemarca, jucat în Cluj – Napoca.

 

18 Martie 2017

16:49

Orădenii, care și-au luat deja bilete, vor avea șansa să susțină Naționala pe Cluj Arena

Meciul dintre România și Danemarca, partidă ce va conta pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018, se va juca pe Cluj Arena în data de 26 Martie 2017, cu începere de la oră de Champions League, 21:45.

Aceasta va fi a doua confruntare oficială jucată de România pe arena clujeană, după egalul consemnat în partida cu Muntenegru, încheiată cu scorul de 1 – 1. În acel joc a avut loc și debutul noului selecționer pe banca tehnică a Tricolorilor, Christoph Daum.

Locul de desfășurare a fost ales în urma incidentelor provocate în trecut, în meciul dintre România și Polonia, în urma cărora Comisia de Disciplină a FIFA a luat decizia de a mai permite Naționalei să joace cu suporteri, cu condiția de a nu evolua pe Arena Națională din București.

Încleștarea dintre cele 2 formații va avea loc la un an după ce România a întâlnit într-un amical de lux selecționata Spaniei. Jocul s-a disputat pe Cluj Arena, în 27 Martie 2016, rezultatul final fiind atunci unul „alb”, 0 – 0.

Grație Spaniei, cei prezenți au putut să vadă în teren nume consacrate din fotbalul mondial precum Pique, Fabregas, Casillas sau De Gea.

Pentru partida România – Danemarca, biletele s-au vândut în totalitate. Federația Română de Fotbal recomandă, totuși, ca cei care nu au reușit să-și achiziționeze bilete, să verifice periodic site-urile bilete.frf.ro/ și bilete.ro/romania-danemarca/ în cazul în care vor fi anulate alte comenzi.

 

Sergiu Vicaș