fbpx

Concert extraordinar de muzică portugheză Fado, în Oradea!

ricardo caria afisUn spectacol unic de muzică Fado în orașul nostru!

 

 

23 August 2015

08:10

Toamna lui 2015 aduce în Oradea concertul extraordinar de muzică portugheză al cunoscutului interpret Ricardo Caria. Evenimentul are loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în data de 06 Octombrie 2015, de la ora 20:00.

Manifestarea este parte a turneului național care promovează cel mai nou album lansat de artistul portughez, intitulat „Alma No Fado”.

Acordurile sunt de-a dreptul cuceritoare, Fado fiind un adevărat reprezentant al culturii portugheze. Este primul gen muzical inclus în patrimoniul cultural imaterial al umanității de UNESCO.

Un mesager care vorbește despre cultura și viața Lisabonei, unică, exuberantă, pe alocuri exotică, nelipsită de trăire și emoție. Fado înseamnă „soartă”, o muzică despre și pentru suflet, care mângăie și răsfață cu fiecare notă.

Așadar, o invitație la o seară de neuitat în compania lui Ricardo Caria! Bilete au fost puse în vânzare la prețul de 60 de lei, și pot fi achiziționate de AICI, din oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio și  Germanos. Pentru mai multe detalii dați click AICI.

Spectacolul va conține și momente de dans contemporan și va avea un decor cu specific portughez, pentru a crea o adevarată experiență a culturii lusitane.

 

Ioana Mădălina Ștefănică