fbpx

Critical Mass 2013. Program. Traseu

critical mass posterÎn doar câteva zile sute de orădeni își vor ridica bicicletele în aer.

 

14 Septembrie 2013

12:58

Pe 20 Septembrie 2013 la ora 17:30 se dă startul unei noi ediții a „Critical Mass”. Cu pornire din Parcul Magnoliei, din Cartierul Rogerius, bicicliștii vor face un tur al orașului cu scopul de a atrage atenția asupra faptului că un orădean pe bicicletă nu încurcă traficul ci este un participant la trafic.

Evenimente de tipul Critical Mass au loc în peste 325 de oraşe din lume. Este în general înţeles ca un efort de promovare a mijloacelor alternative de transport (nepoluante) şi de atragerea atenţiei asupra problemelor de siguranţă a celor ce folosesc mijloace de transport nemotorizate atunci când sunt nevoiţi să folosească în comun drumurile cu mijloacele motorizate.

transmit organizatorii evenimentului, Asociația Probikers Bihor, care totodată vă lansează invitația de a lua parte la inedita manifestare.

Programul este:

17:00 – Întâlnire lângă Parcul Magnoliei, vis-a-vis cu Cinema Patria
17:30 – Pornirea pe traseul de mai jos
18:50 – Sosirea în Piața Unirii

Traseul este:

Start în Parcul Magnoliei  – strada Transilvaniei – Bulevardul Dacia – Parcul Petőfi Sándor – Strada General Gheorghe Magheru – Piaţa Romană – Strada Independenţei – oprire în faţa Primăriei (pentru aproximativ 20 – 25 de minute) – strada Principatelor Unite – Bulevardul Decebal – strada Eroul Necunoscut – Corneliu Coposu – Finish în Parcul Magnoliei.

 

Ciprian Costa