fbpx

CSM CSU Oradea dispută două meciuri cruciale în 3 zile

meci de baschet arena antonio alexeBaschetbaliștii întâlnesc CSU Sibiu pe teren propriu în semifinale. 

 

25 Mai 2018

11:10

CSM CSU Oradea va da piept cu formația CSU Sibiu astăzi 25 Mai 2018, dar și Duminică 27 Mai a.c., partidele desfășurându-se cu începere de la ora 20:00. Ambele jocuri vor avea  loc pe parchetul Arenei „Antonio Alexe” și contează pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2017 – 2018.

Scorul general în urma primelor meciuri jucate din această serie este 1 – 1,  după ce orădenii au reușit să câștige una din cele două confruntări disputate pe terenul celor de la CSU Sibiu. Dacă una din cele două echipe se va impune în ambele întâlniri programate în Oradea, aceasta va accede în finala Ligii Naționale. În cazul în care fiecare echipă va câștiga câte un meci, seria se mută la Sibiu pentru disputarea jocului decisiv ce va decide finalista. Sistemul este „Cel mai bun din 5 meciuri”.

În cealaltă semifinală, U-BT Cluj-Napoca s-a impus în primele două jocuri disputate împotriva celor de la Steaua CSM EximBank București, având nevoie de încă o victorie ca să ajungă în finală.

Un aspect important îl constituie lipsa lui Muha Pasalic, jucător de bază din lotul Leilor Roșii, care va absenta cel mai probabil până la finalul acestui sezon din cauza unei accidentări la mână.

Bilete pentru ambele confruntări se găsesc în rețeaua Eventbook, locurile rămase pentru disputa de vineri fiind într-un număr extrem de limitat. Porțile de acces se vor deschide cu începere de la ora 19:00.

Cei ce nu vor putea să ajungă la meciul de astăzi, îl vor putea urmări în direct pe DigiSport 4.

 

Sergiu Vicaș