fbpx

CSM CSU Oradea va susține un meci amical cu DEAC Debrecen

meci de baschet, arena antonio alexeVeniți să susținem echipa orădeană!

 

26 Noiembrie 2017

17:01

După ce elevii lui Cristian Achim au învins în deplasare într-o confruntare de verificare pe terenul celor de la Szedeak Szeged cu scorul 77 – 73, un alt joc de acest fel va avea loc Miercuri, 29 Noiembrie 2017, în Arena ,,Antonio Alexe”. Echipa oaspete de această dată este DEAC Debrecen, formația maghiară fiind o echipă nou promovată în primul eșalon baschetbalistic din țara vecină. Intrarea spectatorilor va fi liberă la acest joc al Leilor Roșii.

În partida de la Szeged, Orădenii s-au prezentat într-o formulă incompletă. Andrei Mandache împreună cu Bobe Nicolescu se află în lotul echipei Naționale a României.  Aceștia tocmai au luat parte la meciul din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019 din Italia, România având o prestație neașteptat de bună pe terenul ,,Squadrei Azzura”, pierzând la o diferență de doar 5 puncte. Următoarea confruntare a ,,Vulturilor” va avea loc Duminică , 26 Noiembrie 2017 în Cluj – Napoca în compania Olandei.

Martin Zeno se află încă în recuperare în urma accidentării suferite, clubul susținând faptul că acesta urmează să primească ,,ok-ul” din partea staff-ului medical în luna Decembrie.

În meciul amical cu Debrecen, CSM CSU Oradea speră să îi aibă în lot și pe cei doi jucători ce vor reveni între timp de la lotul Național.

Liga Națională de Baschet Masculin se va relua în data de 02 Decembrie a.c. pentru Orădeni, aceștia dând piept cu U-BT Cluj – Napoca în deplasare cu începere de la ora 20:00. CSM CSU Oradea a anunțat pe pagina oficială de Facebook faptul că organizează și o deplasare a suporterilor ce vor să meargă și să-i susțină pe Leii Roșii în BT Arena (Sala Polivalentă din Cluj – Napoca).

Sergiu Vicaș