fbpx

CSM Oradea are un meci de baschet important la Timisoara

we love csm oradeaCSM Oradea se va deplasa la Timi┼čoara pentru a sus┼úine man┼ča retur a sferturilor de final─â ale Cupei Rom├óniei.

11 Ianuarie 2014

13:48

Dup─â ce Miercuri ro┼č – alba┼čtrii s-au impus cu scorul de 98 – 82, pe fondul unui joc foarte spectaculos, pres─ârat cu un num─âr record de slam-dunk-uri, forma┼úia lui Cristi Achim trebuie s─â-┼či men┼úin─â concentrarea ├«naintea acestei duble man┼če, de┼či se afl─â cu un picior ├«n Final Four.

Titus Nicoară a făcut câteva declaraţii elocvente în acest sens înaintea meciului de mâine:

Dac─â te g├ónde┼čti s─â mergi cu g├óndul s─â pierzi la mai pu┼úin de 16 puncte po┼úi avea probleme. Ne ducem acolo s─â abord─âm meciul a┼ča cum o facem ├«n jocurile de campionat: s─â lupt─âm ┼či s─â ob┼úinem victoria.

ÔÇ×Leii ro┼čiiÔÇŁ au ob┼úinut 2 succese consecutive ├«n campionat ├«n fa┼ú─â rivalilor din Timi┼čoara, victoria din Cup─â venind dup─â cea ob┼úinut─â ├«n turul de campionat, scor 87 – 79, aceste dou─â succese pun├ónd cap─âtul unei serii de 5 victorii consecutive pe care o aveau b─ân─â┼úenii ├«n fa┼ú─â noastr─â.

Revenind la meciul de miercurea trecut─â, cel mai bun juc─âtor al nostru a fost s├órbul Vujadin Subotic, autor a 23 de puncte, 5 recuper─âri ┼či 4 pase decisive, el termin├ónd partida cu un indice de 29 la eficient─â. De men┼úionat ┼či contribu┼úia lui Daniel Dillon, australianul cochet├ónd cu un triple double, av├ónd 14 puncte, 9 pase decisive ┼či 7 recuper─âri. De la Timi┼čoara, cel mai bun marcator a fost funda┼čul Jovanovic, autor a 24 de puncte, fiind urm─â de Conley cu 18.

Din fericire pentru noi, Cristi Achim va avea ├«ntreg lotul la dispozi┼úie, ├«n timp ce de la Timi┼čoara va lipsi doar Panic, ├«n continuare accidentat, americanul Lee – Ingram fiind recuperat dup─â accidentarea suferit─â chiar ├«n meciul cu Oradea din turul campionatului.

Partida se va disput─â Duminic─â, 12 Ianuarie 2014, de la orele 18:00 ┼či va fi transmis─â ├«n direct de Digisport 2.

 

Florin Miron