fbpx

CSM Oradea are un meci de baschet important la Timisoara

we love csm oradeaCSM Oradea se va deplasa la Timişoara pentru a susţine manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei României.

11 Ianuarie 2014

13:48

După ce Miercuri roş – albaştrii s-au impus cu scorul de 98 – 82, pe fondul unui joc foarte spectaculos, presărat cu un număr record de slam-dunk-uri, formaţia lui Cristi Achim trebuie să-şi menţină concentrarea înaintea acestei duble manşe, deşi se află cu un picior în Final Four.

Titus Nicoară a făcut câteva declaraţii elocvente în acest sens înaintea meciului de mâine:

Dacă te gândeşti să mergi cu gândul să pierzi la mai puţin de 16 puncte poţi avea probleme. Ne ducem acolo să abordăm meciul aşa cum o facem în jocurile de campionat: să luptăm şi să obţinem victoria.

„Leii roşii” au obţinut 2 succese consecutive în campionat în faţă rivalilor din Timişoara, victoria din Cupă venind după cea obţinută în turul de campionat, scor 87 – 79, aceste două succese punând capătul unei serii de 5 victorii consecutive pe care o aveau bănăţenii în faţă noastră.

Revenind la meciul de miercurea trecută, cel mai bun jucător al nostru a fost sârbul Vujadin Subotic, autor a 23 de puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive, el terminând partida cu un indice de 29 la eficientă. De menţionat şi contribuţia lui Daniel Dillon, australianul cochetând cu un triple double, având 14 puncte, 9 pase decisive şi 7 recuperări. De la Timişoara, cel mai bun marcator a fost fundaşul Jovanovic, autor a 24 de puncte, fiind urmă de Conley cu 18.

Din fericire pentru noi, Cristi Achim va avea întreg lotul la dispoziţie, în timp ce de la Timişoara va lipsi doar Panic, în continuare accidentat, americanul Lee – Ingram fiind recuperat după accidentarea suferită chiar în meciul cu Oradea din turul campionatului.

Partida se va dispută Duminică, 12 Ianuarie 2014, de la orele 18:00 şi va fi transmisă în direct de Digisport 2.

 

Florin Miron