De admirat: expoziția dedicată Dansului Sportiv a artistului fotograf Rob Ronda

vernisaj dans

sursa: Rob Ronda 

O nouă expoziție pe meterezele Muzeului Cetății și Orașului Oradea

 

17 Iulie 2017

08:15

Muzeul Cetății și Orașului Oradea se pregătește să fie gazda unei expoziții pline de culoare aparținându-i artistului fotograf Rob Ronda din Olanda. Tema expoziției este dansul sportiv.

Vernisajul își propune să prefațeze ediția a VIII-a a Festivalul Internațional „Varadinum” Dance Festival organizat de Clubul de Dans Sportiv „Stephany” Oradea sub patronajul Federației Naționale și Internațional de Dans Sportiv cu sprijinul Financiar al Consiliului Județean Bihor.

Evenimentul este organizat în cadrul Anului Sfântului Ladislau de Asociația Internațională „Euro Foto Art” în parteneriat cu Muzeul Cetății și Orașului Oradea și va avea loc Luni, 17 Iulie 2017, orele 11:00, în prezența autorului și a unui grup de arbitrii internaționali de dans sportiv.

Rob Ronda s-a remarcat ca fotograf de dans sportiv încă din 2004, de când a început să îmbine cele două pasiuni ale sale: dansul și fotografia. Cele mai importante locuri unde artistul a fost invitat să fotografize sunt: Ostrava (Republica Cehă), Singapore (Republica Singapore) și va fotografia în acest an pentru prima dată în România la Varadinum Dance Festival pe data de 18 Iulie 2017, la Oradea.

Expoziția poate fi vizitată până la data de 27 August 2017, de marți până duminică  între orele 09:00 – 18:00.

 

Diana Maria Danciu