fbpx

De neratat: ediția anului 2018 a festivalului „Electric Castle”

sursa: electriccastle.ro

Festivalul ce se ține în județul vecin își menține notorietatea și în acest an prin voia bună.

 

02 Martie 2018

11:23

Între 18 – 22 Iulie 2018 va avea loc o nouă ediție de Electric Castle. Dacă în anii precedenți cei prezenți au avut șansa de a asista la concertele unor artiști sau trupe precum Skrillex, Prodigy sau Die Antwoord, în acest an un nou nume mare se va afla ca headliner.

Damian „JR GONG” Marley este capul de afiș al acestei ediții. Cel mai mic fiu al regelui muzicii Reggae, Bob Marley, se va afla în România în cadrul acestui festival, și este pregătit să le ofere celor prezenți senzații de neuitat prin stilul său caracteristic. Acesta și-a început cariera în 1992 și a scos până acum 4 albume, ultimul fiind lansat în anul precedent sub denumirea de „Stony Hill”.  Cea mai cunoscută colaborare a sa este de departe cea cu Nas, cei doi cooperând pe albumul ,,Distant Relatives” în anul 2010.

Lista artiștilor confirmați până acum continuă cu London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Quantic, JP Cooper, Wolf Alice, The Horrors, San Holo, Nastia, Fakear, High Contrast, Makoto, Krakota, London Elektricity, NorthLane, Cancer Bats, Dubioza Kolektiv și Kris Kross Amsterdam.

Bilete pentru festivalul ce va avea loc între 18 și 22 Iulie a.c. la Castelul Banffy din Județul Cluj se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului. Pe același portal doritorii pot consulta și ofertele de cazare.

Sergiu Vicaş