fbpx

De vizitat: expoziţia „Comunitatea Tinca prin ochi de copil”

Haideţi să susţinem tinerele talente.

 

20 Aprilie 2018

11:17

Azi, 20 Aprilie 2018, de la ora 14:00, Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural ne invită să admirăm creaţiile fotografice ale elevilor Școlii ProRoma din Tinca, adunate în expoziţia „Comunitatea Tinca prin ochi de copil”.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu care are ca scop creșterea stimei de sine la copiii din comunitatea Tinca.

Din momentul inițierii proiectului și până în prezent, s-au derulat activități de conectare și consultare a comunității, de planificare a activităților programului, de recrutare a participanților la program și a grupului țintă, s-au organizat întâlniri de lucru. Cea mai activă și mai dinamică activitate a proiectului a fost realizată de copiii din Școala Privată Tinca, care au realizat mii de fotografii în comunitatea proprie, surprinzând oameni, activități, situații diverse, fapte

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate un număr de 50 de lucrări, din care 38 sunt lucrările copiilor, 10 sunt lucrările fotografului profesionist Remus Toderici și două ale fotografului amator și voluntar Mădălina Frese.

Paula Dreve