fbpx

De vizitat: Expoziția fotografică a artistului chinez Alexandrino Lei Ariosa

sursa: Facebook

Invitație la admirat frumosul.

 

14 Octombrie 2018

08:19

Festivalul Fotografiei Chineze facilitează accesul la operele artiștilor chinezi, iar, cu această ocazie, în Oradea va avea loc expoziția fotografică a artistului chinez Alexandrino Lei Ariosa.

Evenimentul va avea loc pe simezele sălilor de expoziții ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică „Ștefan Tóth István” din cadrul secției de Istorie a Muzeului Orașului Oradea, Marți, 16 Octombrie 2018, de la ora 17:00 și va prezenta un număr de 72 de fotografii alb – negru și color ce reprezintă tradiții din cultura chineză.

Îmi place să călătoresc foarte mult în diferite țări ale lumii și fotografiez cu mare plăcere omul, cultura și religia acestora. Când fotogrefiezi oameni care trăiesc sub standardele vieții mă face să prețiuiesc mai mult familia, sănătatea și locul meu de muncă. Prin imaginile realizate doresc să încălzesc sufletele acelora care se uită la acestea,

afirmă artistul fotograf.

Expoziția va rămâne la dispoziția publicului vizitator până în data de 08 Noiembrie 2018, de Marți până Duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Paula Dreve