fbpx

Dezbatere despre actualitatea în arhitectură: Caravana OAR poposește în Oradea

Ce și cum construim?

 

25 Februarie 2020

13:00

 

Ordinul Arhitecților din România – Filiala Teritorială Bihor, împreună cu Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură a Universității din Oradea și Urban Landscapes Români îi invită pe arhitecți, studenți și pe toți cei pasionați de domeniu la o serie de dezbateri și prezentări despre arhitectura vremurilor noastre și despre profesia de arhitect.

Evenimentul va avea loc în 27 – 28 Februarie și face parte dintr-o serie a Caravanei O.A.R., ce se desfășoară în mai multe orașe din țară.

Programul este următorul:

Joi, 27 Februarie

Sediul Facultății din strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 4, sala B03, parter – întâlnire cu studenții arhitecți (LINK participare)

  • 13:00 – 13:30 – Despre profesia de arhitect, stagiu și OAR – lectori arh. Raluca Munteanu (vp educație și stagiu OAR) și arh. Iulia Stanciu (președinte CNADS).
  • 13:30 – 14:10 – Arhitectura acum – lectori arh. Cosmin Falub și arh. Daniel Panait
  • 14:10 – 15:00 – Q&A

Cetatea Oradea, Corpul G – dezbatere publică destinată stagiarilor și îndrumătorilor de stagiu (LINK participare)

  • 18:00 – 20:00 – Stagiul și îndrumarea în stagiu, lectori arh. Raluca Munteanu (vicepreședinte stagiu și formare profesională OAR) și arh. Iulia Stanciu (președinte CNADS)
  • „Concepte, materiale și tehnologii inovatoare pentru activarea peisajelor urbane din România” (ENG), lector Victor Dijkshoorn (Urban Landscapes România)

Vineri, 28 Februarie

Cetatea Oradea, Corpul G

  • 15:00 – 17:30 – întâlnire pentru dezbaterea problemelor profesiei și a nevoilor membrilor, destinată conducerii Filialei Teritoriale Bihor și angajaților săi
  • 17:30 – 20:30 – conferință „Misiunile arhitectului”, lectori arh. Rudolf Gräf și arh. Paul Buchert (LINK participare – primele 30 de persoane înscrise vor primi un e-mail de confirmare)
  • 20:30 – 22:00 – eveniment public de dezbatere și socializare între toți membrii filialei

Intrarea la toate prezentările și dezbaterile va fi liberă, dar este necesară completarea fișei de înscriere din linkurile de mai sus!