fbpx

Diseară, suntem așteptați în ERA Park la târgul multicultural Global Village

Schimb de experiențe culturale între tineri!

 

01 August 2018

16:30

Organizația de tineri non – guvernamentală AIESEC a pregătit pentru diseară, 01 August 2018, de la orele 18:00, sub cupola Era Park, un eveniment deosebit.

În această sâmbătă, tineri voluntari din Turcia, Brazilia, Canada, Hong Kong,Germania sau Thailanda vor interacționa, în cadrul proiectului Discover, cu tinerii orădeni pentru a le îmbunătăți cunoștințele de limbă engleză și a le da noi viziuni despre ce se întâmplă în alte părți ale mapamondului, dar și pentru a realiza un schimb interculturale de tradiții și de gastronomii. Oaspeții au învățat, la rândul lor, despre tradițiile și obiceiurile românești.

Evenimentul va cuprinde activități dinamice precum dansuri specifice, cântece, scenete și obiceiuri pregătite de trainerii străini împreună cu cursanții lor. La final, toți participanții  realiza o simbioză armonioasă în jocul unei hore menite să scoată în evidență ideea de egalitate în diversitate, unul dintre motto-urile AIESEC.

Târgul dorește să marcheze încheierea unei alte ediții fructuoase a proiectului Discover  și continuă tradiția începută cu World Citizenship, al cărei scop este de a aduce un impact pozitiv și o atmosferă multiculturală în comunitatea orădeană.

 

Diana Maria Danciu