fbpx

Duminica baschet: CSM Oradea – Asesoft Ploiesti

oradea asesoftConfruntare importantă în ultima zi a săptămânii la Arena „Antonio Alexe”.

 

14 Noiembrie 2013

17:41

Duminică, 17 Noiembrie 2013, cu începere de la orele 19:00, CSM Oradea va primi vizita campioanei en-titre, CSU Ploiești, într-un meci ce contează pentru etapa a 8-a.
Partida se anunță una extrem de interesantă și tensionată în același timp, ploieștenii fiind cei care au eliminat echipa oradeană în semifinalele campionatului trecut, victoria decisivă a prahovenilor fiind obținută „cu cântec” în urma unor erori de arbitraj dovedite.
Tocmai din acest motiv se prefigurează o dorință de revanșă și o dârzenie suplimentară în rândul jucătorilor, dar mai ales în rândul celor peste 2.000 de suporteri ce vor asista la meci, care cu siguranță vor crea o atmosferă „infernală”, recunoscută și salutată, în sens pozitiv, la conferința de presă de după meciul din cupele europene, chiar de antrenorul și cel mai bun jucător al rușilor de la Samara.

 

Se anunță un duel extrem de atrăgător, atât CSM, cât și ploieștenii fiind în fruntea clasamentului, alături de CSU Sibiu, având victorii pe linie și o singură înfrângere, cu mențiunea că orădenii au o victorie în plus, datorată meciului disputat în avans cu Farul Constanța.

 

Ambele echipe vin după înfrângeri în cupele europene, orădenii pierzând pe teren propriu în fața celor de la Krasnye Krylya în EuroChallenge, în timp ce ploieștenii au pierdut jocul de pe teren propriu disputat în EuroCupa în fața campioanei Bulgariei, Lukoil Akademic Sofia.

 

Costul unui tichet la acest meci este de 10 lei, iar copiii cu vârsta sub 7 ani au au intrarea gratuită. Partida va fi transmisă în direct și pe Digisport 2. Susține CSM îmbrăcat în ROȘU și vino împreună cu noi să ducem echipa spre VICTORIE!

 
 

Florin Miron