fbpx

Duminică, premiera Omuleț, spectacol de teatru educativ pentru copii!

omulet-spectacol-copiiPentru cei mici, pentru pici! 

 

09 Septembrie 2016

16:39

Toamna începe cu o nouă piesă de teatru pentru copii. Iată că Duminică, 11 Septembrie 2016, de la ora 11:00, are loc premiera spectacolului „Omuleț”, de Petro Ionescu, în regia Deliei Gavlițchi.

Omuleț este un băieţel năzdrăvan şi curios, care în urma unei căzături pe cinste, reuşeşte să-şi rătăcească părticele din corp. Picioruşele, mânuţele, ochişorii, urechiuşele, gura, chiar şi mereu înfometata burtică se ascund ştrengăreşte prin pădure şi încep a se ţine de şotii, numai să nu asculte porunca de a se reîntregi.

Piesa a fost jucată în avanpremieră, în 07 Septembrie a.c., în Sala Studio Arcadia, iar fotografii regăsiți pe Facebook Evenimente Oradea.  

Copiii vor avea parte, astfel, de o călătorie senzorială educativă, iar părinţii vor avea posibilitatea de a-i asista în procesul de familiarizare cu elementele spaţiului de teatru (public, lumini, sunete, spaţiu închis) într-o atmosferă delicată, blândă şi răbdătoare.

Biletele au fost puse în vânzare la Agenția de Bilete, iar premiera se joacă cu casa închisă. Totuși, din cauza cererilor, piesa se va juca și de la ora 12:30, tot pe 11 Septembrie, așadar notați numărul de telefon 0259. 44. 07. 42, util pentru a face rezervări pentru următoarea reprezentație. 

 

Gabriela Zaica