fbpx

Duminică, Târg Caritabil pentru Micuțul Noel, în Oradea

Un nou eveniment pentru sănătatea lui Noel.

 

16 Iulie 2020

13:00

 

Asociația pentru Micuțul Noel organizează, Duminică, 19 Iulie 2020, un târg caritabil pentru sprijinirea cunoscutului caz al lui Olyus Noel Robert din Bihor.

Evenimentul se va desfășura în clădirea Casei Tineretului din Cartierul Ioșia-Nord, între orele 16:00 – 20:00. Veți putea găsi jucării colorate pentru micuți, haine pentru copii si adulți, accesorii, o mulțime de cărți interesante scrise în diferite limbi! Fondurile adunate din acest târg vor merge către tratamentul băiețelului. Intrarea se va face pe bază de donație și nu uitați de regulile de comportament sanitar pentru spații publice!

În luna Octombrie 2019, la vârsta de doar trei luni, Micuțul Noel a fost diagnosticat cu amitrofie spinală tip 1, o boală genetică rară progresivă care duce în scurt timp la deces. Pentru ca micuțul să aibă o șansă la viață are nevoie de un tratament extrem de costisitor: injecții cu Spinraza, un ser care menține starea actuală a pacienților sau produce anumite îmbunătățiri la nivelul tonusului muscular. Dar pentru ca micuțul să se vindece este necesară o terapie genetică extrem de scumpă numită ZOLGENSMA. Costul sare de 2 milioane de dolari, iar comunitatea locală, chiar națională, sprijină financiar cazul deja din luna Noiembrie-Decembrie.

Așa că haideți să dăm mână de la mână, pentru a-i oferi lui Noel cel mai prețios dar: viața.