fbpx

Duminica: Tur Ciclist de Relaxare „Natura, biciclete si multa voie buna”

biciclisti sursa foto FacebookO duminică grozavă ne așteaptă!

 

22 Octombrie 2014

09:39

Cum weekend-ul ce vine se anunță a fi unul însorit, suntem invitați să ne bucurăm de timpul liber și de culorile frumoase ale toamnei.

Și cum altfel, mai bine, decât pe bicicletă. Duminică, 26 Octombrie 2014, de la orele 11:00, cu plecare din fața Sălii Sporturilor ia startul Turul Ciclist de Relaxare „Natură, biciclete și multă voie bună”.

Pedalăm spre Magazinul Crișul, urcăm spre Gheorghe Doja, apoi spre Hanul Pescarilor, urmând a ajunge la Paleu. Vom face un popas la lac pentru a servi o prajitură, un ceai, suc… La întoarcere vom intra în oraș dinspre Paleu, dar vom pedala ușor. Traseul este accesibil.

a declarat Paul, unul dintre organizatorii acțiunii.

Nimic mai plăcut, mai ieftin și mai reconfortant decât o plimbare în compania unor oameni frumoși, plini de inițiativă, energie pozitivă. O bună șansă de socializare, destresare și de cunoaștere a unui grup nou de persoane.

Evenimente Oradea recomandă cu mare căldură această ieșire, iar celor care își doresc, dar nu au o bicicletă, le readuce aminte că își pot închiria una din Parcul 1 Decembrie, detalii AICI.

Totuși, de ținut minte, să purtați vesta reflectorizantă, cască, genunchiere, dacă sunteți începători, neaparat să aveți apă la voi, poate chiar și un sandviș! Distracție plăcută!

 

Ioana Mădălina Ștefănică