fbpx

Editia a III-a a expozitiei de fotografie din Bihor-Hajdú Bihar

1-Marius Ciobanu (oradea)-Muncă de terenArtiști fotografi din Euroregiunea Bihor-Hajdú Bihar își prezintă lucrările publicului larg.

17 Septembrie 2013

08:50

 

Asociația „Euro Foto Art”, Clubul ”Nufarul” Oradea în parteneriat cu Fotoclubul „Debrecen” sub patronajul Consiliului Județean Bihor și al Primărie Municipiului Oradea vă invită la cea de-a treia ediție a expoziției artiștilor fotografi din Euroregiunea Bihor-Hajdú Bihar.

Expoziția concurs Euroregiunea Bihor-Hajdú Bihar, a reunit 334 de lucrări realizate de fotografii din cele două regiuni. Imaginile color, cât și alb-negru au fost realizate de artiști din Aleşd, Balc, Beiuş, Marghita, Oradea, Ştei, Tăuteu şi Valea lui Mihai, reprezentând regiunea Bihor și artiști din Berettyóújfalu, Debrecen, Hajdúböszörmény, Marghita, Nyíradony, Nyíregyháza şi Oradea, reprezentând regiunea Haidú Bihar. Juriul internațional a selectat pentru expoziție 100 de fotografii, câte 50 pentru fiecare regiune.

Premiul I l-a obținut lucrările fotografului Marius Ciobanu din Oradea, intitulată „Muncă de teren” și cea a fotografului József  Varga din Debrecen,  intitulată „Luminile dragostei – A szeretet fényei”. Locul II a revenit artistilor Sándor Barcsa din Balc și Matild Kovács din Nyíregyháza, acestia fiind urmați pe podium de Monica Butnaru din Oradea și Matild Kovács din Nyíregyháza.

Vernisajul și festivitatea de înmânare a premiilor vor avea loc în prezența artiștilor, în data de 18 Octombrie 2013 de la ora 18:00 în Oradea la Galeria ”Euro Foto Art”(Piața 1 Decembrie nr. 12) și pe 29 Octombrie de la ora 17:00 în Debrecen la Ifjúsági Ház (Simonffy utca 21.)

Călin Marincaș