fbpx

Ella Bella și prietenii din YupiLandia, într-un nou spectacol minunat, în Era Park!

era park oradea, spectacol, 02 aprilieO lume fascinantă pentru cele mai frumoase suflete! 

 

31 Martie 2017

09:00

Uitați de toate planurile pentru acest sfârșit de săptămână, tocmai pentru că în Era Park o lume fascinantă își deschide porțile.

Distracția începe chiar sâmbătă, cu proiecția filmului „Trolii” și atelierul de creație LEGO, detaliile complete AICI, și continuă Duminică, 02 Aprilie 2017, cu îndrăgitul spectacol al frumoasei și veselei păpuși Ella Bella. 

Personaj carismatic, mereu încărcat cu energie și bună dispoziție, Ella Bella a devenit cunoscută în vara anului 2014 și a cucerit, prin reprezentațiile sale, mii de copii din aproape toată Transilvania.

De la ora 17:00, sub cupola centrului comercial, ținutul magic al YupiLandia va bucura inimile copilașilor. Iar vestea bună e că Ella Bella nu vine singură, ci însoțită de minunații ei prieteni, Minnie, Mikey, Donald, Daesy, Turbi, Flu-Flu, Cip Cirip și Piratul Goangă. 

Pe cei mici îi așteaptă un eveniment interactiv, plin de veselie, culoare, cântece, povești, aventură și, binențeles, unul care îi va învăța multe lucruri utile! Un show care nu trebuie ratat, mai ales că intrarea este liberă!

 

Ioana Mădălina Ștefănică