fbpx

Eveniment caritabil: 24 de ore pentru un zambet

copil fetita zambindȘi în acest an se aleargă pentru un zâmbet.

 

21 Noiembrie 2013

16:52

Între 20 – 21 Decembrie 2013 în Lotus Center se va desfășura a doua ediție a campaniei „24 de ore pentru un zâmbet”. Despre ce este vorba? Iată:

Campania „24 de ore pentru un zâmbet“ este un eveniment sportiv caritabil inedit, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru secția de oncologie a Spitalului de Copii Gavril Curteanu din Oradea.

Concret timp de o zi se va alerga pe 3 benzi de alergare și se va pedala la 3 biciclete spinning, totul pentru a strânge banii necesari achiziționării a 3 infuzomate, dispozitive indispensabile în tratarea copiilor bolnavi de cancer. Valoarea unui infusomat este de 2000 de Euro.

Startul va fi dat la ora 17:00, aparatele urmând a fi instalate la etajul Lotus Center, zona de Food Court iar la start îi veți regăsi:

Benzile de alergare

  • individual: Szokolszky István va alerga continuu 24 de ore
  • companii participante la „Donează kilometri de fericire”
  • alergători individuali sau grupuri de alergatori fundraiseri/donatori

Biciclete Spinning

  • individual: Bereczki Tibor pedalează continuu 24 de ore
  • companii participante la „Donează kilometrii de fericire”
  • alergători individuali sau grupuri de alergatori fundraiseri/donatori

Prin acest mecanism nou, de a susține prin donații efortul fizic alergare pe bandă și pedalare pe spinning 24 de ore încontinuu, dorim să oferim o platformă, prin care iubitorii de sport și nu numai, pot contribui la recuperarea copiilor bolnavi de cancer. Anual sunt tratați 50-60 de copii bolnavi de cancer în Spitalul de Copii. Pentru a putea oferi tratamentul corespunzător, este nevoie de echipamente performante.

transmit organizatorii, Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, Lotus Center Oradea și Spitalul Clinic de Copii „Dr.Gavril Curteanu”- secția oncologie. În decursul celor 24 de ore oricine poate viziona în timp real evoluția celor înscriși în campanie deoarece va fi montată o cameră live stream. Recordul anului trecut se vrea doborat, astfel încât să se ajungă de această dată la 200 de kilometri alergați și 700 de kilometri pedalați (spinning).

Fiecare dintre voi poate sprijini această cauză și nevoi medicale prin donații în contul RO53INGB0000999902340276 deschis la ING Bank, Sucursala Oradea.

Ioana Mădălina Ștefănică