fbpx

Eveniment muzical: Martisor pentru viata

martisor pentru o viataEveniment caritabil pentru salvarea unei vieți.

 

03 Martie 2014

12:19

Filamonica de Stat Oradea este gazda evenimentului organizat de Kiwanis Art „Mărțișor pentru viață”.

Scopul acestui eveniment este unul caritabil: susţinerea unei tinere de 25 de ani care are imperioasă nevoie de un tratament costisitor în străinătate. Să arătăm că ştim să fim solidari şi să participăm în număr cât mai mare la adunarea sumei care să readucă speranţa şi sănătatea acestei tinere!

Va fi pe scenă pentru Ana Maria Quartetul Varadinum, Costin Eva – vioară I,Olah Boglarka – v.II, Thurzso Sandor Jozsef – violă, Marcu Agneta – violoncel, Robert si Laszlo Bede, studenţi ai Facultăţii de Arte, departamentul Muzică, acompaniaţi de conf. univ. dr. Jambor Elisabeta, Horea Oniţă, Ionică Lianu Popa, Ilinca Lianu și Ricardo Lopez.

Prezentă va fi, pentru a lupta pentru această cauză nobilă, și Oana Lianu, cu un Intermezzo muzical internaţional de jazz-cafe, voce şi nai. De asemenea vor fi expuse spre vânzare obiecte ce poartă simbolul mărțișorului și implicit al primăverii, pe care le puteți lua în dar pentru cei dragi și astfel întinde o mână de ajutor tinerei Ana Maria.

Manifestarea are loc mâine, 04 Martie 2014, de la orele 18:00, iar costul unui bilet de intrare este 50 de lei.

Am nevoie de un împrumut pentru viaţă! Dobânda pe care o voi plăti va fi măsurată în răsărituri şi în zâmbete, iar răsplata dumneavoastră vor fi anii pe care mi-i dăruiţi cu atâta generozitate. Îmi iubesc viaţa, vreau să trăiesc şi să lupt pentru şansa mea.

declară Ana Maria. Mai multe despre cazul și suferința Anei Maria AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică