fbpx

Eveniment umanitar in Beius pentru salvarea Andreei Toma

andreeaBeiușul se unește pentru a da șansă la viață!

 

18 Martie 2014

13:50

Sala Mare a Primăriei din Beiuș găzduiește Duminică, 23 Martie 2014, spectacolul caritabil „Dăruiește viață” pentru salvarea Andreei Toma, un minunat copil de 4 ani diagnosticat cu leucemie.

De la orele 14:30 cu toții sunteți invitați să veniți la această manifestare care dorește să contribuie financiar la ajutorarea fetiței. Biletul de intrare costă 7 lei pentru adulți, copiii intrând gratuit.

Să încânte audiența au fost invitați Simona Costin și Cornel de la Chișcău, Claudiu Borza, Nicu Vesa și Simona Boncuț, Politik, Ansamblul „Zestrea Buduresii”, Liceul Vocațional Pedagogic „Nicolae Bolcaș”, Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș”, Colegiul Național „Samuil Vulcan”, Școala gimnazială „Episcop Nicolae Popoviciu”, Școala de dansuri de societate „Hai la dans”.

La eveniment sunteți așteptați și de îndrăgitele personaje Disney Mickey & Minnie Mouse, piticii vor beneficia de picturi pe față și de momente de magie. Totodată în cadrul acțiunii va mai fi organizat un târg de vânzare prăjituri, jucării, haine și obiecte realizate manual.

Cei care doresc pot să ajute familia cu bani făcând donații în contul deschis special pentru această cauză: Titular de cont Asociația Bunul Samaritean Beiuș, Banca Comercială Română – sucursala Beiuș, Cont: IBAN RO34 RNCB 0034 0218 0285 0010.

Spectacolul este organizat de Asociația „Bunul Samaritean” cu sprijinul Primăriei Beiuș și al voluntarilor.

 

Ioana Mădălina Ștefănică