fbpx

„Evreii din Oradea” – concurs cu premii și expoziție fotografică

evenimente oradea, pozeUn nou concurs foto!

 

31 Iulie 2018

18:00

Asociația Internațională „Euro Foto Art” în parteneriat cu Comunitatea Evreilor din Oradea și Fundația pentru Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor oragnizează concursul și expoziția de artă fotografică intitulată „Evreii din Oradea”.

La concurs sunt așteptați atât fotografii profesioniști, cât și cei amatori, care vor trimite pe adresa de email eurofotoart@gmail.com sau prin WeTransfer 5 fotografii monocolor sau color în format jpg, la dimensiunile 2000 x 3000 pixeli.

Fiecare poză va avea un COD – o combinație de 4 litere (la alegerea autorului), ultima cifră reprezentând numărul de ordine al imaginii înscrise în secţiune (conform borderoului), exemplu DXBY-1, care va însemna că lucrarea  este realizată de autorul imaginii şi că este prima imagine. Componentele codificării, vor fi despărţite de simbolul – (minus).

Lucrările codificate vor fi selecționate de juriul format din:

  • Ștefan Tóth AFIAP, președintele Asociației  Internaționale “Euro Foto Art”,
  • dr. Ramona Novicov, critic de artă
  • Andrei Seidler, directorul Centrului Comunitar Evreiesc Oradea.

Aceștia vor juriza fără să cunoască numele autorilor.

Cele mai bune fotografii vor fi premiate în medaliile de aur, argint și bronz „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” (marcă înregistrată de OSIM), respective 6 plachete „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”.

Temernul – limită de expediere a lucrărilor este 09 Septembrie 2018, rezultatele urmând să fie anunțate pe 18 Septembrie 2018. Cele mai bune fotografii vor fi expuse în Octombrie.

Taxa de participare la concrus este 45 de lei. Mai multe detalii la adresa de email eurofotoart@gmail.com sau la numărul de telefon 0741.212.111.

 

Diana Maria Danciu