fbpx

Exceptionalul Turneu „Stradivarius” ajunge la Oradea

Afis Turneul Stradivarius 2014Un concert extraordinar și dedicat responsabilității sociale.

 

19 Mai 2014

18:35

În data de 27 Mai 2014 Oradea este gazda unui spectacol grandios. Alexandru Tomescu și Eduard Kunz ne invită la Turneul Stradivarius „In the mood for Prokofiev”.

In the Mood for Prokofiev este titlul turneului, programul propunând o selecţie a celor mai îndrăgite lucrări pentru vioară şi pian ale compozitorului rus: Cinci melodii op. 35 bis şi cele două Sonate pentru vioară şi pian.

La Filarmonica de Stat Oradea, violonistul Alexandru Tomescu alături de pianistul rus Eduard Kunz, care a fost inclus de BBC Music Magazine în topul celor mai buni 10 pianişti de mâine, susține pentru al șaptelea an consecutiv o campanie muzicală pe care fiecare român ar trebui să o vadă cel puțin o dată în viață.

Ediţia 2014 a evenimentului se înscrie în tradiţia iniţiată de Alexandru Tomescu – aceea de a integra o coordonată de responsabilitate socială. Turneul Naţional Stradivarius – In the Mood for Prokofiev este dedicat Fundaţiei Hope and Homes for Children România, al cărei Ambasador Alexandru Tomescu este din 2012 şi luptei împotriva abandonului copiilor.

Evenimentul are loc de la orele 19:00, iar biletele pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii. Informații suplimentare despre cei doi muzicieni obțineți descărcând Biografie Alexandru Tomescu – Eduard Kunz.

Ioana Mădălina Ștefănică