fbpx

Expoziție de picturi pe pânză şi de măşti venețiene, la Muzeul Țării Crișurilor!

sursa foto:wallpaperstock.net

sursa foto:wallpaperstock.net

Ceva deosebit pentru orădeni! 

 

13 Februarie 2016

09:21

Muzeul Ţării Crişurilor, alături de Clubul Copiilor şi Elevilor din Marghita şi Asociaţia Culturală ARTFLORA organizează vernisajul expoziţiei Carnaval veneţian. Un eveniment nu doar de admirat, ci şi distractiv, pentru că micii vizitatorii vor avea parte de o surpriză: vor fi pictaţi pe faţă.

Vernisajul are loc Luni, 15 Februarie 2016, de la ora 17:00, la Palatul Baroc (Bulevardul Dacia 1 – 3).

20 de picturi pe pânză şi 30 de măşti, toate reflectând teme ale Carnavalului de la Veneţia, abia așteaptă să fie admirate de publicul interesat. Lucrările au fost realizate de tineri artişti, cu vârste între 5 – 16 ani, coordonaţi de profesorul Florina Silvia Iepure.

Evenimentul este însoțit și de o prezentare power point a elevilor participanţi la Carnavalul din Veneţia 2016, cu imagini şi momente inedite din Piaţa San Marco.

Mai mult, doritorii se bucura de picturi pe față, după ce artiştii vor face o demonstraţie. Expoziţia va fi deschisă până în 21 Februarie 2016.

Prețul unui bilet de intrare este de 2 lei atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, cu mențiunea că cei mari, dacă vor să viziteze şi restul expoziţiilor temporare, vor plăti 4 lei.

 

Laura Luţai