fbpx

Festival „Vetre folclorice” la Sanmartin

vetre folcloriceDe ziua României Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Bihor ne invită la un spectacol folcloric în Sânmartin.

 

18 Noiembrie 2013

17:14

Sărbătoare mare la Sânmartin. În Duminica lui 01 Decembrie 2013 de la orele 14:30 la Sânmartin CJCPCT Bihor organizează a doua ediție a festivalului „Vetre folclorice”. Evenimentul se va ține în Sala de Sport a Școlii cu clasele I – VIII din localitate, pe scenă fiind invitate să urce Ansamblurile folclorice  „Codrenii Bihorului”din Roșia,  Ansamblul „Doina Șteiului” din Ștei, Ansamblul folcloric din Căbești,  Ansamblul „Moșuț” din Vadu-Crișului, Ansamblul folcloric al Căminului Cultural Șuncuiuș, Ansamblul „Dumbrava” din Bălnaca, Ansamblul „Bărdăuța” din Borod, Ansamblul „Lipka” din Budoi, Ansamblul Căminului Cultural din Borumblaca, Ansamblul Căminului Cultural Tulca, Ansamblul folcloric  ,,Rezgo” din Uileacu de Beiuș,Ansamblul „Vatra” din Derna, Ansamblul folcloric al Căminului Cultural Mădăras.

Alături de grupurile folclorice vor mai încânta publicul și interpretele Violeta Gherman, Anca Pavel, Adriana Știube, Monica Blaga, Andrada Crăciun, Ioana Urs și Andreea Suciu. Intrarea este gratuită.

 

Ciprian Costa