fbpx

Forme, o nouă reprezentație a Asociației de Teatru Experiment Clandestin!

spectacol de teatru, experiment, clandestin, răzvan marchișHaideți să ne jucăm cu formele! 

 

10 Februarie 2017

08:10

Joi, 16 Februarie 2017, suntem invitați la o nouă reprezentație a Asociației de Teatru Experiment Clandestin, „Forme”.

„Forme” este un studiu asupra profunzimii metamorfozei și etapele acesteia. Reprezentația are la bază textul cu același titlu aparținând lui Publius Ovidius Naso (celebrul poet latin Ovidiu, după cum este cunoscut). Spectacolul dorește să angajeze publicul într-o sondare a străfundurilor ființei umane cu ajutorul celor mai mult sau mai puțin cunoscute mituri regăsite în cartea scriitorului latin. Acestea sunt redate prin prisma experiențelor și evenimentelor contemporane. Piesa este adusă în actualitate și prin jocul scenic, replici și alte tehnici specifice teatrului contemporan.

Regizorul Sebastian Bărbălan declară despre „Forme”:

Studiul este o continuare a unei colaborări fericite cu mentorul și prietenul meu Roberto Latini care prin generozitatea-i mi-a dăruit momente de veritabilă artă teatrală, momente pe care la rândul meu le dăruiesc într-o altă manieră de lucru colaboratorilor mei și spectatorilor.

Număr de locuri este limitat, așadar, dacă nu v-ați achiziționat încă bilet, puteți face rezervări sunând la numerele de telefon 0757. 365. 146, 0741. 518. 261. Prețul unui tichet este de 25 lei și se achiziționează cu minim 24 de ore înainte de spectacol, altfel rezervarea va fi anulată. Se pot achiziționa bilete și înainte de începerea spectacolului în limita locurilor disponibile.

 

Diana Maria Danciu