fbpx

Frumos: competiție de outdoor teambuilding pe Valea Sighiștelului

fotografie poză din interiorMuncă în echipă și teambuilding în natură.

 

28 Iulie 2016

19:19

Agenția de Management al Destinației Bihor în colaborare cu Asociația „OutDare” Timișoara organizează un eveniment competițional de teambuilding între angajații a numeroase companii din Cluj, Timișoara, Baia Mare și Lugoj.

Team’s Outdoor Race (TOR) sprijină formarea spiritului de echipă dincolo de sediul firmei, descoperirea punctelor forte individuale, depășirea limitelor personale și de grup și luarea de decizii în echipă.

TOR se adresează companiilor care vor să investească în angajații și colaboratorii lor, în stilul de viață sănătos și în dezvoltarea coordonării, îndemânării și creativității prin activități outdoor special concepute.

Cele 60 de echipe înscrise la Team’s Outdoor Race se vor întrece în perioada 30 – 31 Iulie 2016 pe Valea Sighiștelului, o zonă cunoscută pentru cele peste 200 de peșteri. În apropiere se află și biserica din lemn din satul Fânațe, construită în 1796.

Participanții pot să facă și drumeții montane spre Peștera Urșilor de la Chișcău, satul de vacanță Vârtop și spre Platoul Carstic Padiș.

 

Gabriela Zaica