fbpx

Gala „Vetre Folclorice” 2015 în Era Park

festival folclor traditiiMare spectacol mare în Era Park. 

 

25 Noiembrie 2015

13:36

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor ne invită la ediția anului 2015 a Galei „Vetre Folclorice”.

Evenimentul se desfășoară în Era Park în ziua de 27 Noiembrie, de la ora 14:00. În deschidere maestrul Aurel Moț va oferi audienței un recital la taragot. Mai apoi, pe scenă vor urca următorii invitați: Taraful „La obârșii, la izvor”, Ansamblul folcloric al Casei de Cultură din Şuncuiuş, Ansamblul folcloric „Codrenii Bihorului” din Roșia, Ansamblul folcloric „Moşuţ” din Vadu Crişului, Ansamblul folcloric „Muguri și mlădițe” din Beiuș, Ansamblul folcloric „Ardeleana” din Tulca, Ansamblul folcloric „Nyilo Akac” din Valea lui Mihai, Ansamblul folcloric „Doruleţ” din Luncşoara (Auşeu), Ansamblul folcloric „Cununița” din Mădăras, Ansamblul folcloric ,,Florile Borumlăcii” din Borumlaca, Ansamblul folcloric  „Datelinka” din Vărzari, Ansamblul folcloric ,,Plaiurile Crișului Repede” din Sântandrei, precum și soliștii: Vlad Ștef, Simona Cap, Violeta Gherman, Monica Blaga, Andreea Pușcaș, Andrada Tulvan, Ioana Urs, Romina Nemeș, Adrian Moț, Lavinia Chifor, Andrada Crăciun, Andrei Dem, Roxana Buzle, Gabriela Sabău, Andrei Corb și Andrada Oros.

De asemenea, gala va fi însoțită și de o expoziție de picturi pe sticlă și obiecte meșteșugărești. Intrarea este liberă.

 

Ciprian Costa