fbpx

Împreună pentru Autism, seară caritabilă alături de Cornelia și Lupu Rednic

foto: acasa.ro

foto: acasa.ro

02 Aprilie este Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului.

 

02 Martie 2016

09:30

Cu această ocazie, în mod simbolic, anumite clădiri din lume vor fi iluminate în albastru, pentru a atrage atenția asupra autismului.

La fel se va întâmpla și în Oradea. Față de alți ani, acum o singură clădire va fi „îmbrăcată” în culoarea albastră: restaurantul Coloseum, acolo unde se organizează și o seară caritabilă.

Împreună pentru autism are loc în 02 Aprilie 2016, de la ora 19:00, la Restaurantul Coloseum, sponsorul evenimentului. Asociația SOS Autism Bihor ne-a pregătit momente unice, elegante, de divertisment, muzică și dans. De asemenea, va avea loc și o licitație. Întregul program are ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea terapiilor și a proiectelor pe care le derulează copiii cu autism din Bihor.

Lupu și Cornelia Rednic vor fi invitații speciali ai serii, iar alături de ei Sânziana Toader, Mihai Lipai, Dana Ionela Jurjuț, Trupa Show Dance Cool Style, Radu Moș, Sergiu Nica, Bianka Balint, Sferlea Alex și Gheți Emanuel Ionuț. Moderatorul serii va fi Mihai Dacin, iar partea muzicală va fi întreținută de DJ Șerban Monenciu.

Informații și rezervări se pot face apelând numerele  de telefon 0744. 55. 91. 54 sau 0742. 52. 94. 53.

 

Laura Luțai