fbpx

În noiembrie 2018: conferința aniversară a Asociației „Pranic Healing” România

evenimente oradea, filarmonica de stat oradea

sursa: pranichealing.com

Pentru cei în căutare de răspunsuri și alternative în viață.

 

21 Octombrie 2018

12:21

În luna lui Brumar 2018 Oradea este gazda conferinței aniversare dedicată tehnicii de vindecare energetică Pranic Healing fondată de către Master Choa Kok Sui.

Vindecarea pranică scoate în evidență știința ce se află în spatele tratamentelor energetice, având la bază mii și mii de cercetări și mărturii din toată lumea.

Asociația „Pranic Healing” România aniversează cinci ani prin organizarea evenimentului care va avea loc în data de 04 Noiembrie 2018, de la ora 17:00, la Filarmonica de Stat Oradea.

Cu ajutorul vindecării pranice, sutem capabili să detectăm problemele și dezechilibrele din aură și să le îndepărtăm cu grijă folosind o tehnică simplă, fără a fi necesar contactul fizic, utilizarea medicamentelor de orice natură și care poate fi învățat de către oricine.

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii despre ce înseamnă și este pranic healing dați click AICI. În schimb, dacă doriți să participați la conferința de la filarmonică, vestea bună este că intrarea este liberă, însă este important să vă rezervați locul apelând 0745. 373. 380 sau 0722. 348. 687.

Invitația de informare și cunoaștere vă este lansată, acum vă mai rămâne să decideți dacă mergeți!

 

Ioana Mădălina Ștefănică